Porovnání cen barevného a černobílého tisku: vyplatí se barevná tiskárna?

V současné době seženete cenově dostupné tiskárny, na kterých vytisknete barevné dokumenty, fotografie i propagační materiály. Jenže na kolik vás to vyjde? Porovnejte s námi ceny černobílého a barevného tisku a zjistěte, kdy se vyplatí investovat do barevné tiskárny. Známe odpovědi na nejčastější otázky!

Přečíst celé „Porovnání cen barevného a černobílého tisku: vyplatí se barevná tiskárna?“

Zahradní sezóna zahájena!

Jaro je tady a s ním i přípravy na vylepšení zahrady. Pokud letos máte v plánu vyměnit starý zahradní nábytek za nový a nevíte si úplně rady, co vybrat, tenhle článek je pro vás. Je totiž tolik možností! Dřevo, kov nebo plast? S polštáři nebo bez nich? Co vybrat? Poradíme vám, jak se rozhodnout a jak o nový nábytek pečovat.

Přečíst celé „Zahradní sezóna zahájena!“

Osvětlení kuchyňské linky: praktické osvětlení a aktuální trendy závěsných svítidel do kuchyně

Osvětlení kuchyňské linky je důležitější, než si možná myslíte. Není nic horšího, než když je pracovní plocha v kuchyni špatně osvětlena a nevidíte pořádně, co krájíte. Nejenže tím dochází k nadměrnému zatěžování očí a ty se rychle unaví, ale navíc je to jen krůček od úrazu. Osvětlení v kuchyni by mělo být naopak jasné, umístěno přímo nad pracovní plochou, aby zbytečně nedocházelo ke stínění.

Přečíst celé „Osvětlení kuchyňské linky: praktické osvětlení a aktuální trendy závěsných svítidel do kuchyně“

Jak vyrobit dřevěný stojan na mobilní telefon

Udělejte se si doma (DIY) dřevěný stojánek na mobilní telefon z malého špalíčku o rozměrech 8cm na délku x 4cm šířku x 2,5cm výšku. Stojánek je vhodný na stůl, při sledování videí, pro nabíjení atd.

Přečíst celé „Jak vyrobit dřevěný stojan na mobilní telefon“

Fotografie z průmyslové výroby zahradních ohnišť

Přinášíme unikátní fotografie z výroby ocelových kovových ohnišť ve tvaru talíře. Na fotografiích vidíte továrnu firmy Xinji Aochun Head Manufacturing Co., Ltd ležící Xinletiou industriální zóně ve městě Xinji provincii Hebei Čína. Největší pánev ohniště kterou dokázali vyrobit je o průměru 9metrů. Vyrábí ohniště více než 20 let.

Přečíst celé „Fotografie z průmyslové výroby zahradních ohnišť“

Vytvořte si krásnou zahradu, do které se budete rádi vracet

Zahrada je výkladní skříní mnoha rodinných domů, ke kterým bezpochyby patří. Vytvoření poutavé zahrady plné okrasných stromů a květin dá zabrat, výsledek ale stojí za to. Její krásu pak můžete obdivovat nejen při samotném procházení se zahradou, ale také při pohledech přes okna z kuchyně nebo jiné místnosti.

Přečíst celé „Vytvořte si krásnou zahradu, do které se budete rádi vracet“

K čemu je dobrý kompost a jak ho založit

Kompost je nesmírně užitečná věc. Díky němu se velice snadno a bez starostí zbavíme bioodpadu ze zahrady, a získáme poměrně kvalitní hnojivo pro naše stromy a záhony. Přečíst celé „K čemu je dobrý kompost a jak ho založit“

Domácí získávání semen ostropestřce mariánského

V tomto článku najdete návod na využívání ostropestřce z vlastní produkce. K tomu potřebujete kousek volného pozemku a chuť pěstovat nebo zkoušet něco nového.  Přečíst celé „Domácí získávání semen ostropestřce mariánského“