Kancelářské židle pro pohodlné sezení po celé hodiny

https://static.pexels.com/photos/7070/space-desk-workspace-coworking.jpg

Pokud pracujete v kanceláři, jistě trávíte mnoho času sezením na židli. Mnoho lidí si myslí, že tato práce je nenáročná a nemůžete po ní být přece unavení. Jenže Vy jistě víte, že opak je pravdou. Právě ono sezení je velmi náročné a může Vás z něj bolet celé tělo. Především, pokud sedíte na nekvalitní židli. Kancelářská židle není kus nábytku a proto by měla splňovat několik kritérií, abyste mohli pracovat celý den bezbolestně a pohodlně.

židle desk-office-workspace-coworking https://www.pexels.com/photo/desk-office-workspace-coworking-7110/Jaká kritéria to jsou?

  • Pohodlný sedák
  • Bezpečný podvozek
  • Anatomické opěradlo
  • Nastavitelné opěrky
  • Tlumení dosedu
  • Nastavitelná výška posedu

Sedák musí být nejen pohodlný, ale také přiměřeně široký, aby nás nic během sezení netlačilo. Pohodlný znamená né příliš měkký, ani tvrdý a anatomicky tvarovaný, aby nepřetěžoval nějakou ze skupiny svalů, které jsou na končetinách. Podvozek musí být natolik pevný a stabilní, aby odolal každodenní zátěži.

Pohyb na kolečkách by měl jít hladce a plynule a to do všech směrů. Stejně tak musí být kancelářská židle otočná o 360°, aby nám usnadňovala pohyb kolem kancelářského stolu. Anatomické opěradlo nám poskytne pohodlnou oporu pro naše záda, aby byla po celou dobu v přirozené poloze. Nastavitelné opěrky nám umožní pohodlně si opřít ruce v jakékoliv poloze a výšce. Tlumení dosedu zajišťuje píst, díky kterému nebude naše záda zatěžovat prudký náraz. Možnost nastavení výšky posedu je také velmi zásadní pro správnou polohu celého těla.

Kancelářské židle levně

Velmi zásadní pro výběr kancelářského křesla a židle pro Vás jistě bude ještě jeden aspekt a to její cena. V tom případě pro Vás máme dobrou zprávu, neboť si dovolujeme Vám nabídnout široký výběr kvalitních kancelářských židlí do firmy za skvělé ceny.

Nenechte svá záda trápit a pořiďte si židli, která Vám umožní soustředit se plně na svou práci a nenechat se rozptylovat bolestí.

https://static.pexels.com/photos/7070/space-desk-workspace-coworking.jpg židle, static.pexels.com[/caption]

autor: Tomáš V.

One thought on “Kancelářské židle pro pohodlné sezení po celé hodiny

  1. Pingback: Seďte na té správné židli | cesky-prumysl.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *