Outsourcing, správa sítí

Outsourcing správ sítí zahrnuje klasickou Správu sítě, která garantuje 100% funkčnost hardwaru i softwaru IT systému zákazníka.

Outsourcing  dále pak zahrnuje Systémovou podporu zaručující funkčnost systémové části výpočetní techniky prostřednictvím vzdálené správy nebo Uživatelskou podporu, která poskytuje uživatelskou podporu u zákazníka v rámci čerpání služeb z předplaceného balíčku.

V outsourcingové firmy mají odborníky s bohatými zkušenostmi z různých oblastí IT.  Firma mají  řešit aktuální vzniklé problémy a svými pravidelnými návštěvami u zákazníka se jim snaží úspěšně předcházet.  I dlouhodobě plánovat a budovat IT strukturu firmy dle jejího vývoje.

Odborníci z IT by měli se měli pravidelně školit a získávat certifikace na nové technologie u předních výrobců IT, jako jsou IBM, Microsoft, HP a jiní. Obdorníci mají znalosti o serverech, počítačích, sítích, tiskárnách a další elektronice.

Kvalitní dodavatel služby známé jako Outsourcing nebo Správa sítě by měl nabídnout komplexní servisní podporu od návrhu řešení, přes jeho realizaci, až po následnou dlouhodobou péči. Být připraven pomoci Vám lépe využít Vaše stávající kapacity IT a zabezpečit Vám bezproblémový provoz Vašich informačních technologií.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *