Čištění koberců, čalounění, mytí interiérů aut

Www.cistenikobercuvozidel.cz – specializujeme se na čištění koberců, sedaček a čalounění. Kromě čištění podlahových koberců a čalouněného nábytku, nabízíme mytí interiérů aut, dodávek, autobusů, mytí oken, výloh a prosklených ploch a úklid domácností.

Poskytujeme kvalitní služby za přijatelné ceny. Naším cílem je pečlivě odvedená práce a spokojenost našich zákazníků. Čištění koberců, sedaček a čalounění, je téměř vždy spojené se stěhováním či Vánočními úklidy.

Čištění koberců a čalounění

čištění sedaček a kobercůČištění podlahových koberců, sedaček a čalounění jako jsou židle, sedačky, křesla, matrace, autosedačky, provádíme extrakční metodou. Čištění koberců je nutné v předsíních, či místnostech kde jsou krby a krbová kamna. Jedná se o metodu, která je prováděna mokrou cestou. Čistící kapalina je pod tlakem vstřikována hluboko do vláken a následně je odsávána společně s nečistotami. Plocha zůstává po vyčištění vlhká, ne však mokrá. Doba schnutí je závislá na klimatických podmínkách a míře zašpinění. Obvyklá doba schnutí je 2-8 hodin. Používáme profesionální stroje firmy Kärcher a kvalitní čistící přípravky téhož výrobce.

Extrakční čištění

Extrakční čištění zajistí důkladné odstranění nečistot a oživení barev bez nežádoucího opotřebení vytrháváním vláken. Čištění (tepování) je nejen kosmetickou službou pro Váš interiér, ale i hygienickým přínosem, dochází k odstranění roztočů žijících převážně v matracích a sedacích soupravách. Čistěná plocha je zbavena pachů. Tímto způsobem je možné čistit všechny běžné druhy koberců (syntetické, zátěžové). Extrakční čištění nelze doporučit u podlahových koberců obsahujících kousky kůže nebo koženky, jutových a perských koberců.

Mytí oken

Tip Spojte čištění koberce a čalounění s mytím oken. Mytí oken realizujeme v bytech, rodinných domech a komerčních prostorech. Práci provádíme pečlivě a do detailu. Při práci jsme velmi obezřetní k okolí. Používáme osvědčené přípravky, které zaručují skleněným plochám dokonalý lesk.

SEO a PR články na webu seopc.cz

Kontakt z 26.9.2012

Praha
Jana Matysová
IČ: 88764931
Tel.: 608 022 102
info@cistenikobercuvozidel.cz
Nonstop provoz

2 thoughts on “Čištění koberců, čalounění, mytí interiérů aut

  1. Vždycky jsme čistili koberce ručně pomocí pěny ale teď bych to už jinak než stroji na čištění koberců nedělal. Je to strašná fuška a plazit se po zemi celý den než vyčistíte všechny koberce taky není nic příjemného. Stroje jsou komfortnější a vysají rovnou i roztoče.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *