Nejprodávanější sekačka – Hecht 548 5 IN 1- Jaro 2013

Na jaře roku 2013 byla nejprodávanější benzínová travní sekačka s cenou od 6700Kč a vynikajícím vybavením značka Hecht s modelem  Hecht 548 SW (SX) 5 IN 1. Aktuální cena HECHT 548 SW 5 in 1 v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, ) Tato sekačka nebyla dostupná mezi 20ti největšími eshopy v ČR  se zaměřením na zahradní techniku. Všichni prodejci ji měli vyprodanou a dle informací v systému Heuréka, patřila mezi nejžádanější a nejprodávanější.  Velký eshop Mall.cz tato sekačku již také nabízí Hecht 548 v Mall. Velký zájem o tento stroj může být jeho nadstandardním vybavením za dobrou cenu. Jiní výrobci nabízejí obdobné sekačky v cenové hladině cca 8000Kč. Nejprodávanější sekačka – Hecht 548 SW (SX) 5 IN1 technické parametry

Dnešní nejžádanější sekačky

Důvod proč nastavit výšku sečení Hecht 548 SW

centrální-nastavení-výšky-benzinova-sekacka-hecht-548-sw-5-in-1-1Některé sekačky neumí změnit výšku sečení, to je velmi nevýhodné, protože ne všechny pozemky jsou rovné a při nízkém sečení můžete poškodit nůž. Proto je vhodné zvětšit vzdálenost rotujícího nože sekačky od země. Druhým důvodem je nutnost častějšího sečení. Nastavení výšky sečení (vzdálenosti nože od země) lze u sekačky Hecht 548 pomocí jedné páčky a to  v rozmezí 30 – 75 milimetrů. Dobrou manévrovatelnost ve vysoké trávě umožňují zadní velká kola.

Způsoby sečení trávy sekačkou Hecht 548 SW

Co znamená 5 in1. 5in1 je vyjádření v názvu, že poskytuje 5 způsobů jak sečení trávy v jednom stroji.

    1. klasické sekání trávy do sběrného koše
    2. sekání trávy na malé kousky, které zůstávají ležet v trávě (mulčování)
    3. sekání trávy s výhozem do boku, do řádku (podobně jako bubnové sekačky)
    4. sekání trávy s výhozem do řádku  za sekačku
    5. Pohyb sekačky bez sečení  (pojezd)

Akce a slevy na sekačku

Akce a slevy na tuto sekačku jste na jaře 2013 nemohli čekat, jelikož byla po sekačce velká poptávka. Dnes je již sekačka dostupná a lze ji pořídit v akci a ve slevě. Přehled akcí a slev na Hecht 548 SW 5 in 1 .

HECHT 548 SW 5 in 1 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Sekačka se účastnila testů D-test kde dopadla velmi dobře, zde jsou výsledky testování.

[box type=“info“] Sekačka s nejlepším poměrem cena/výkon z výběru sekaček se záběrem 46 cm.[/box]

Motor a velikost pozemku k sečení

Síla motoru Hecht 5 (HP) koňských sil udáváných výrobce poskytuje dostatečný výkon k sečení nemokré trávy a  její odhoz do sběrného koše.

Síla motoru je přenášena na zadní velká kola, která umožňují samochodný pohyb sekačky bez nutnosti tlačení. Síla motoru a šířka kterou sekačka poseká při jednom přejezdu (46cm) určuje doporučený pozemek který sekat do 1200 metrů čtverečních Technické provedení (edge cutting) šasí sekačky a madel dovoluje s benzínovou sekačkou Hecht 548 SW  sekat blízkou zdi, chodníků či zahrádky..

Označení motoru OHV

Sekačka je vybavena motor Hecht OHV, OHV (Over Head Valve) je typ ventilového rozvodu pístového motoru, u kterého jsou ventily umístěny v hlavě válců a vačková hřídel je umístěna v bloku motoru. Jedná se jeden nejpoužívanějších typů benzínového motoru pro zahradní techniku.

Video o sekačce Hecht 548 SW

3D pohled na sekačku Hecht 548 SW  benzinova-sekacka-hecht-548-sw-5-in-1
Zdroj obrázku: www.nakupka.cz

Vývoj ceny sekačky Hecht 548 SW 5 in 1

Jak se mění cena sekačky Hecht v čase.
Graf ceny produktu HECHT 548 SW 5 in 1 poskytuje server Heureka.cz

Dnešní nejžádanější sekačky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *