Recenze lisu na PET lahve od Meliconi

Třídění odpadu v dnešní době již neodmyslitelně patří k péči o naši planetu. Jsme ochotni věnovat třídění čas i námahu, ale samozřejmě není zakázáno si tuto činnost co nejvíce ulehčit a zpříjemnit. Právě z tohoto důvodu se na trhu objevují lisy na PET lahve. MK Floria k Vám přichází se skutečně kvalitním lisem na PET lahve od značky Meliconi a ke všemu za úžasnou cenu.

Lis_na_PET_láhve_otevrenMůžete být zapřisáhlým ekologem, ale pokud budete muset každý den vynášet pytel plný plastu do vzdálených recyklačních popelnic, začne Vás samotná recyklace časem obtěžovat. Pokud ovšem vlastníte lis na PET lahve od Meliconi máte stoprocentně zařízenou maximální úsporu místa a prázdné plastové lahve Vás ve Vaší domácnosti nebudou obtěžovat.

Použití a účinnost lisu

Používání lisu na PET lahve od Meliconi je naprosto snadné a zvládnou to i Vaše děti. Jednoduše prázdnou plastovou lahev vložíte do lisu, skutečně jemným pohybem stlačíte a máte hotovo. Lis Vám z jedné objemné PET lahve vytvoří, během pár sekund, plastovou stlačeninu velikosti kelímku od jogurtu. To už se vyplatí, že? Nyní si zkuste představit, kolik plastových lahví se Vám vejde do jednoho šedesátilitrového pytle na odpadky. Normálně možná pět, ale nyní, když používáte lis na PET lahve od Meliconi, můžeme mluvit klidně o padesáti stlačených lahvích. Tolik ušetřeného místa! Je to pohodlnější pro Vás a ještě k tomu – když recyklovat, tak pořádně!

lis na pet láhve
lis na PET láhve

Velikost lisu

Lis na PET lahve od Meliconi Vám navíc nebude v kuchyni nijak překážet, má velikost jedné dvoulitrové PET lahve a můžete ho připevnit jak na kuchyňskou linku, tak také kamkoli na zeď, či na dveře. Takže ho klidně může schovat do komory, či do sklepa, ale garantujeme Vám, že ani pokud ho umístíte na viditelné místo ve Vaší kuchyni, ostudu Vám dělat nebude. Lis má moderní design a je k dostání ve třech výrazných, veselých barvách. Navíc, pokud ho budou mít členové Vaší rodiny neustále na očích, budou po sobě prázdné PET lahve snad také uklízet.

Do práce nebo jako dárek

Lis na PET lahve ovšem nenalézá využití pouze v domácnostech. Můžete ho pořídit k Vám do firmy, kde se kolegové zatím o třídění odpadu příliš nezajímají. Věřte, že když do kuchyňky v práci pověsíte lis na PET lahve, pomůžete planetě a navíc příjemně překvapíte své spolupracovníky.

Lis můžete pořídit k Vám fk, do práce, jedná se také o hezký dárek, který o Vás něco prozradí a nikoho rozhodně neurazí. Nevíte, co koupit rodičům, kamarádce? Nebo se chystáte ke známým na kolaudaci? Pak je lis na PET lahve tím pravým dárkem.

Lis Pet mixPéče o domácnost je již sama o sobě dost náročná, pokud k tomu ještě chceme pomáhat světu, formou recyklace, musíme se již skutečně dost otáčet. Proto je rozumné využívat na plno všech pomocníků, kteří nám náš život ulehčují. Lis na PET lahve od Meliconi je jedním z takových pomocníků a sami uvidíte, že si ho velice rychle zamilujete a již po krátké době si bez něj nebudete umět představit život. Za tak rozumnou cenu, za kterou Vám lis nabízíme, to skutečně stojí.

Recyklace by se měla bezesporu stát součástí života každého z nás a to znamená, že lis na PET lahve by se měl stát součástí každé domácnosti, firmy, kuchyně.

Podívejte se na   stránky http://mk-eshop.cz/do-kuchyne/lis-na-pet-lahve-plastovy.html pořiďte si lis na PET lahve od Meliconi a usnadněte si život.

autor: Rad. Dur.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *