Zastřešení parkovacího místa z hliníku

Jste majitelem automobilu a rádi byste ho ochránili před deštěm a sněhem? Chcete Váš automobil mít kam schovat, když bude padat sníh, abyste se nemuseli zabývat odmetáním sněhu? Skvělou volbou právě pro Vás bude zastřešení parkovacího místa z hliníkové konstrukce.

Zděná garáž vs. hliníková střecha

Stavba klasické garáže příliš je časově zdlouhavá a finančně nákladná. Garážové stání z hliníkových profilů zpravidla znamená rychlé postavení střechy a bočních stěn. Výška hliníkové střechy zásadně neovlivňuje cenu, jelikož je nutné pouze prodloužení stojných opěr (nohou). Šířka takového přístřešku na auta je i do šířka ž 8 metrů. Lze takový přístešek vybavit i bočními stěnami.

Výhody garážového stání z hliníku

Firmy vyrábějící přístřěšky z hliníku by měli znát technologické možnosti těchto staveb. Proto jsou Vám schopni říci, jestli je pro Vás toto garážové stání výhodné.

  1. Bezúdržbový systém
  2. Dlouhá životnost parkovacího stání
  3. Luxusní vzhled, barva dle vzhledu Vašeho domu
  4. Zaměření bývá zdarma
  5. Vypracování projektu zdarma dle požadavků
  6. Možnost stavby jakýchkoliv rozměrů
  7. Odolnost proti povětrnostním podmínkám
  8. Lze využít i parkování jiných strojů, jako jsou zahradní traktory, kola, motorky, sekačky, sněhové frézy…

Výhod hliníkového garážového stání je opravdu spousta. Dopřejte svému autu ochranu před celoročními vlivy počasí. Přístřešky na auta z hliníkových profilů vypadají elegantně, jejich cena je přijatelná a především opravdu spolehlivě ochrání Vaše auto.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *