Žebříček 10 nejlepších podlahářských webů – za peníze!

10 nejlepších webů o podlahách?

Ne! Jen deset platících majitelů webů.

Také hledáte nejlepší weby nabízející informace o podlahách? Žebříčky na webu www.podlahari-podlaharstvi.eu jsou zaplacené! který nenabízí nejlepší weby, ale weby za které dostal zaplaceno!

Prodané žebříčky Ekomplex marketing s.r.o

Firma Ekomplex marketing s.r.o. nabízí zařazení do žebříčku nejlepších podlahářských webů za peníze.

Bc. Aleš Jak… posílá email, kterém píše :“ „Přejete si ponechat odkaz na Váš web v tomto žebříčku?

 Pozor ! Nebudete-li na tuto nabídku reagovat do 3 dnů, bude odkaz na Váš web z žebříčku odstraněn a nahrazen odkazem na jiný web, abychom mu zajistili dostatek odkazů od jiných webů o podlahách !!“

email pokračuje…

„Cenovou nabídku Vám sdělíme na vyžádání – až nám zašlete Vaší představu o formě prezentace.    Děkuji Vám a těším se, že podpoříte tento projekt. Máte-li zájem o obdobnou spolupráci také v dalších projektech, napište mi o tom a zařadíme Váš web také do dalších chystaných žebříčků TOP10.“

Samotné srovnání nejlepších webů o podlahách vypadá takto (odkazy změněny):

Informovaný zákazník je pro nás dobrý zákazník, neboť se v problematice podlah dobře orientuje, ví co chce a proč to chce. Projeví-li informovaný zákazník zájem o moderní podlahy, nemusíme se příliš zabývat jeho motivací, srovnáváním výhod a nevýhod různých druhů podlah a obecnými informacemi. Můžeme rovnou přejít k technickým a ekonomickým aspektům konkrétní nabídky, což šetří čas zákazníka i našich specialistů na podlahy.

Proto jsme pro Vás vybrali z našeho pohledu 10 nejlepších webů o podlahách, na nichž najdete podrobné informace o všech druzích podlah a podlahových krytin. Naši podlaháři Vám doporučují navštívit tyto stránky a seznámit se podrobně s problematikou podlah dříve, než se rozhodnete jednat o realizaci Vašeho záměru.

Doporučujeme navštívit tyto webové stránky, kde jsou nejlépe zpracované informace o podlahách :

  1. http://www.az-podlahy.cz/ – nezávislý internetový časopis se zaměřením na podlahy a jejich využití v interiérech. Naleznete zde mnoho užitečných informací a tipů jak pro odborníky, tak i pro uživatele podlahových materiálů. Ideální pro každého, kdo ještě není rozhodnut pro konkrétní podlahu a potřebuje hodnověrné infomace.
  2. http://www.stavarina.cz/ – nezávislý web nabitý praktickými informacemi o stavebnictví. Najdete zde cenné informace o doporučené skladbě podlahy a postupech k její realizaci vlastními silami, anebo pro kontrolu kvality práce profesionálního dodavatele.
  3. http://www.isk.cz/ – nemáte-li jasnou představu o budoucí podobě Vašeho interiéru anebo nejste odborníci na výběr podlahy, je pro Vás tento web nejlepším místem pro nastoupení cesty k prakticky navrženému a profesionálně zhotovenému interiéru od A do Z. Zkušení odborníci Vás provedou bezpečně od návrhu až k výsledné realizaci nejen podlahy.
  4. http://www.jrdecor.cz/ – webové stránky firmy JR Decor s komplexní nabídkou všech druhů podlah i podlahových krytin. Užitečnou pomůckou na webu je inteligentní vyhledávač podlah, umožňující rychlé nalezení vhodné podlahy podle zadaných parametrů.
  5. http://www.barkotex.cz/ – nabídka podlah firmy Barkotex, obsahující kvalitní dřevěné, laminátové, vinylové a PVC podlahy, ale také například Marmoleum a koberce. Její specialitou je především široký výběr vinylových podlah, vhodných do domácností i frekventovaných komerčních prostor.
  6. http://www.kpp.cz/ – web renomované podlahářské firmy Kratochvíl parket profi, s.r.o., zaměřený především na širokou nabídku tradičních dřevěných podlah a kvalitních laminátových podlah a oblíbených vinylových podlah prověřených značek Kährs, Bauwerk, Solidfloor, Witex nebo DESIGNline.
  7. http://www.podlahysuper.cz/ – přehledně zpracovaný internetový i kamenný obchod s podlahovými materiály. Jádro nabídky tvoří dřevěné podlahy, laminátové podlahy a podlahy z PVC. Firma nabízí pokládku podlah v celé České republice s dovozem vybraných materiálů.
  8. http://www.podlahy-sestak.cz/ – podlahářská firma Podlahy Šesták s výhradní orientací na dřevěné podlahy z masívu i z lamel či parket a laminátové podlahy Balterio. Uvažujete-li o podlaze převážně z přírodních materiálů, naleznete zde vše pod jednou střechou včetně odborného poradenství a podlahářských služeb.
  9. http://www.supellex.cz/ – široký sortiment podlahových materiálů ze dřeva, laminátu, PVC, ale i podlahoviny linoleum a umělý trávník. To vše nabízí dodavatel podlah Supellex zákazníkům a podlahářským firmám v celé ČR. Na nabídku podlahovin navazuje prodej podlahářského nářadí a profi vybavení včetně videoukázek jejich použití.
  10. http://www.magnumparket.cz/ – specializovaný výrobce s prodejce kvalitních dřevěných podlah Magnum, které jsou na českém trhu považovány za etalon kvality za dobrou cenu. Web nabízí i funkci webového on-line návrhu interiéru prostým naklikáním barevného ladění podlahy, stěn a nábytku. Převeďte Vaši představu do viditelné reality a vyberte si nejlepší kombinaci vzorů a barev.

http://www.podlahari-podlaharstvi.eu/cz/posts/10-nejlepsich-webu-o-podlahach-14.php

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *