Designové radiátory nabízí nízké náklady i britskou kvalitu

Moderní výrobní technologie a design s britskou kvalitou nemusí vyprázdnit vaši peněženku. Deskové radiátory značky QUINN – malé a přesto efektivní řešení. Vyhřejí standardně velké prostory a ušetří vaše náklady na vytápění.

Britská společnost QUINN radiators je jedním z největších výrobců otopných těles na světě. Společnost má provozovny po celé Evropě, na trhu působí více než 70 let a ročně vyrobí přes 4 miliony radiátorů. Jako profesionálové dbají QUINN radiators na vysokou úroveň kontroly kvality každého kusu, a to jak vnitřní, tak i vnější, bezpečnost systému balení i dopravy, šetrnost k životnímu prostředí a především neustálou inovaci a užití nejmodernějších technologií. I proto se tyto radiátory mohou pyšnit tím, že jako jediná desková tělesa na trhu jsou v detailu zhotovení spodní hrany vyráběna technologií ohýbaného plechu, namísto standardního procesu svařování. Deskové radiátory QUINN v namáhané spodní části jednoduše nepodléhají korozi.

logo-quinnn-radiator

Vysoká kvalita těchto radiátorů je plně certifikovaná normou ISO 9001 a také testována v souladu s normou 442. European EN. Maximum tedy pět hvězdiček získala moderní mateřská továrna v Newportu v rámci přísného britského ekologického auditu. Hvězdičkové ocenění je udělováno společnostem s vysokými standardy péče o životní prostředí a udržitelný rozvoj společnosti.

Radiátory britské značky jsou spojením vysoké kvality, výkonu a nízkých nákladů za přijatelnou cenu. Tyto moderní radiátory garantují o 25 % vyšší výkon za použití menšího topného tělesa, a přesto dokážou vytopit standardně velké prostory. Radiátory QUINN nezapomínají mimo kvalitu i na estetiku. QUINN radiators jsou vyráběny s designovou vrchní mřížkou a dekorativními bočními panely. Budou tak nejen přítelem do chladných dnů, ale i designovým doplňkem ve vašem bytě, domu či kancelářských prostorách.

radiátor quinn u okna v místnosti hotel

autor: Martina Kr.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *