Držáky na televize, TV jako obraz (nakloněná o 90°)

tv-drzak-na-zeď-televize-a-reproduktoryModerní televize lze naklonit o 90° a mít je jako obraz na výšku.  Funkci elektronického obrazu zajistí televize „postavená“ na výšku díky držákům na televize (TV). Moderní držáky televize lze naklopit dle svislé osy (zvedat jeden z horních rohů) a nebo dl vodorovné osy (kdy lze televizi naklonit).  Televizi jako obraz můžete pověsit na zeď či strop. Základem je ale přívod elektrické energie a zdroje signálu (televizního i IT po Lan síti či wifi).

Držáky a stolky na televize dodává do ČR firma MK floria, která dodává i podstavce pod televize. Mezi více jak 40 druhy držáků na TV najdete i známou italskou značku Meliconi.

drzak na TV - naklopeni jako obrazTelevize TV jsou v dnešní době  počítači, takzvanými All In One (vše v jednom). Televize je síťovým IT zařízením, které lze připojit k serveru či jinému počítači a spouštět z něj fotky, hudbu, videa (elektronický obraz). Televize umí televizní signál nahrávat a ukládat jej do sítě. TV mají v sobě i software na prohlížení webových stránek a čidla na rozpoznání jasu v místnosti (pro úsporu energie).

2 thoughts on “Držáky na televize, TV jako obraz (nakloněná o 90°)

  1. Pingback: Jak přidělat klimatizaci na zeď
  2. Pingback: Držáky na televizory

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *