Kerio Connect – firemní email

logo kerio konnekt Kerio Connect – Serverový software pro e-maily, kalendáře a kontakty. Kerio Connect se může pochlubit podporou desktopových klientů, jako jsou Outlook (Windows a Mac), Thunderbird, Entourage, Apple Mail, iCal a Address Book. Kdekoliv, nezávisle na platformě. K emailu můžete také přistupovat skrze internetové stránky (webová aplikace). E-maily, kalendáře a kontakty bez zátěže vašeho IT a s jednoduchostí, kterou byste u Exchange hledali marně.

Kerio Connect  je hlavní alternativa  k emailovému serveru Microsoft Exchange pro malé a středně velké organizace, které síť (i emaily) spravují sami, nebo využívají outsourcing it. Poskytuje e-mail, sdílené kalendáře a správu kontaktů ve většině poštovních klientů, webových prohlížečích a mobilních zařízeních. To vše za zlomek ceny a bez zátěže IT. Přístup do emailové schránky je také přes webové stránky.

Kerio Connect je mimo jiné nasazován díky silnému integrovanému antiviru, výkonnému antispamu, vestavěné archivaci, automatickému zálohování a snadnému administračním u rozhraní. Kerio Connect nabízí firemní aplikace v jediném balíčku za rozumnou cenu.

Zaměstnanci velmi oceňují možnost volby e-mailového klienta a prohlížečů. Uživatelé mohou ke své e-mailové schránce rovněž přistupovat z velkého výběru prohlížečů, kterými jsou Firefox, IE, Safari a Google Chrome.

Kerio Connect si můžete zdarma stáhnout a zdarma vyzkoušet. kerio-connect ke stažení, zdarma
Kerio connect pro Windows

Další operační systémy pro které je Kerio Connect ke stažení:

Aktuální verze  (dne 6.srpna.2012): Kerio Connect 7.4.2

Datum vydání: 11. červenec 2012

Lidé také hledají název: Kerio konekt, cerio conect, kerio conect či cerio konnect, hosting kerio connect

One thought on “Kerio Connect – firemní email

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *