Historie firmy MK floria – dovozce držáků na TV

Historie společnosti MK FLORIA se píše od roku 1991 kdy byla založena majitelem Martinem Kadlecem. Název MK FLORIA je odvozením iniciálů jména zakladatele a slovo FLORIA mělo původně vystihnout zaměření firmy. mkeshop držáky na tv, televizePůvodní činností společnosti bylo poskytování zahradnických služeb, jako např.  prodej rostlin, stromků, realizace zahradních úprav, apod.

V roce  1997 se majitel Martin Kadlec zúčast-nil veletrhu domácích potřeb v Itálii kde na-vštívil i stánek předního Italského výrobce Meliconi. Jejich hlavní doménou byla dvě odvětví. Hlavním byla výroba a prodej domácích potřeb – sušáky na prádlo, odpadkové koše, doplňky do kuchyně a druhým odvětvím byla výroba a prodej držáků pro TV a další elektroniku a její umístění v interiérech.

V roce 2004 se firma MK florie transformovala na spo-lečnost s ručením omezeným. V roce 2006 došlo k zásadnímu rozšíření  komfortu pro naše zákazníky i zaměstnance  přestěhováním do vlastních nových prostor,  které zabezpečují vyšší kvalitu dodávek a
služeb pro naše zákazníky. Dnes drží MK floria minimálně  95% standardního zboží skladem s dodávkou  do 48 hodin (držáky na televize, elektro).

One thought on “Historie firmy MK floria – dovozce držáků na TV

  1. Pingback: Luxusní TV stojany Meliconi - modelová řada Ghost Design, stojany se skleněnými policemi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *