Přenosný gelový reproduktor WOWee – vibrace stolu i těla

 gelový reproduktor vowee oneWOWee je nejen cestovní reproduktor ale i mimořádná a unikátní věcička je – o tom není nejmenších pochyb, neboť redaktoři časposu AudioVideo jej mohli vyzkoušet.

Reproduktor  WOWee byl hitem palubního prodeje v letadlech British Airways. Přenosný reproduktor tvaru podlouhlého kvádru
slibuje zvukovou revoluci. Hlavní devizou tohoto zařízení je ovšem takzvaný gelový reproduktor, určený pro reprodukci basů. Když zmáčknete spodní část WOWee, zjistíte, že je měkká. Pro výšky a středy je určen reproduktor standardní konstrukce.

Gelový reproduktor ve spodní části vytváří velmi silné vibrace. Pokud tedy položíte zařízení na stůl (není to jen reproduktor),  charakter zvuku se okamžitě změní, protože se celý stůl rázem stane „reproduktorem“, konkrétně tedy subwooferem. A zvuk se samozřejmě mění podle toho, na jaký nábytek WOWee dáte, tzn. záleží na jeho tvaru i konstrukci. Samozřejmě nejde pouze o nábytek, reproduktor lze nosit v kapse a cítit basy v celém těle a podobně.

Vzhledem k velikosti poskytuje tento přenosný reproduktor velmi dobrý zvuk, který je o dva řády vyšší oproti mobilním telefonům a o řád vyšší oproti běžným přenosným reproduktorům.

vstupy wowee reprodukty miniUSB jackGelový reproduktor WOWee je spíše generátorem zvukových frekvencí, které se přenáší na další tělesa (jako je např. stůl). Celým názvem se jmenuje WOWee ONE CLASSIC. W

OWee ONE ve verzi CLASSIC už je v Česku v prodeji za cenu 1.999 ,- Kč. Není to málo, ale nic podobného na trhu v podstatě není, takže za originalitu se zkrátka platí.

Celé zvukové řazení (není to jen gelový reproduktor) je vybaveno 3,5mm jackem pro připojení k přenosným MP3 přehrávačům, CD přehrávačům, mobilním telefonům či tabletům (ipad, iphone). Zařízení se dobíjí pomocí miniUSB.

http://www.mkeshop.cz/produkt/446-wowee-one-classic-matt-black-gelovy-reproduktor.htmlwowee repro růžové gel

PARAMETRY gelového reproduktoru:

  • Rozměry: (ŠxDxV): 60 x 120 x 25.8 mm
  • Váha:200g
  • Dobíjecí baterie: Lithium Ion 3.7 V
  • Provozní doba: až 20hod Audio
  • Vstup: 3.5 mm audio jack

3 thoughts on “Přenosný gelový reproduktor WOWee – vibrace stolu i těla

  1. Pingback: Přenosný reproduktor k MP3, telefonu, tabletu, notebooku
  2. Pingback: Samolepky, sluchátka, myši, reproduktory, čističe pro počítače, notebooky, televize, telefony a další příslušenství pro TV a PC | Držáky na TV, televize, Iphone, telefony, elektronika
  3. Pingback: Změna výrobce MKfloria na InHouse

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *