LED svítidla ušetří ročně tisíce

Když vyšlo nařízení EU o zákazu výroby klasických žárovek, mnoho lidí se zaleklo a začalo je nakupovat ve velkém, neboť měli strach z vysoké ceny moderních žárovek. Díky neznalosti a nedostatku informací měli dojem, že odteď bude svícení mnohem dražší a chtěli tak co nejvíce ušetřit. Ale pravdou je přesný opak. Moderní světelné zdroje totiž vycházejí mnohem levněji, ačkoliv jejich pořizovací cena je vyšší. Čím je to způsobeno? Uvedeme zde několik výhod toho nejvýhodnějšího způsobu svícení – LED žárovek.

Výhody LED žárovek

  1. Až 12x vyšší účinnost při velmi nízké spotřebě (LED žárovky mohou přinášet úsporu až 90 % energie, oproti klasickým. Ročně ušetří tisíce.)
  2. Až stonásobně delší životnost (až 25 000 hodin) – díky tomu nevzniká takové množství odpadu a nečeká Vás nijak častý nákup těchto žárovek
  3. Opravdu vysoká odolnost vůči otřesům a nárazůmnízké riziko rozbití
  4. Snadná regulace intenzity světla bez změny barvy světla
  5. Velmi nízká teplota povrchunehrozí nebezpečí požáru, či popálení
  6. Žádné UV ani infračervené záření
  7. Nevadí jim časté rozsvícení a zhasínání – možnost použití kdekoliv
  8. Okamžité rozsvícení do plného výkonu
  9. Nulový obsah rtuti, či jiných jedovatých láteknepotřebují speciální likvidaci

Pokud Vás doposud od nákupu moderních žárovek LED odrazovala právě jejich vysoká cena, po přečtení výše popsaných výhod již jistě chápete, že počáteční investice se Vám velmi rychle vrátí. Pokud ale chcete vědět, kde koupit opravdu kvalitní, ale levné led žárovky, pak čtěte dále.

LED žárovky, https://stock.tookapic.com/photos/13078
LED žárovky, https://stock.tookapic.com/photos/13078

Nakupujte LED co nejvýhodněji

Lightpark Vám přináší široký výběr žárovek, reflektorů LED a dalších druhů tohoto typu osvětlení. Šetřete chytře a pořiďte si ty nejvýhodnější světelné zdroje za ještě lepší ceny. Jak jednou tyto žárovky pořídíte, již nikdy se nebudete chtít vrátit k jiným.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *