Ukončení po sezonních slev 2015 a LED žárovky zdarma

Opět přinášíme informace o dvou akcích prodejce Mountfiled. Jedná se o možnost získat led žárovky zadarmo. A upozornění, že už tuto neděli 27. 9. bude ukončen posezónní výprodej 2015.

LED žárovky ZADARMO

led žárovky mountfieldDny se zkracují, světlo ubývá a třeba se Vám do domácnosti zrovna hodí… Žádné podmínky, žádné závazky. Nemusíte nic kupovat.

Mountfiled říká: Berte to jen jako poděkování a další z řady výhod pro členy našeho e-mailového klubu. Až pojedete kolem naší prodejny, stavte se a vyzvedněte si jeden z 5 typů úsporných LED žárovek. Máme ji pro Vás ZADARMO. Stačí se odkázat na tento e-mail a sdělit heslo „ŽÁROVKA“. Ještě snadnější to budete mít se svou Zákaznickou kartou Mountfield. Vezměte si ji s sebou. Žárovky zadarmo rozdáváme od středy 23. 9. do neděle 27. 9.

 Říkáte si: „Proč zrovna žárovky?

Protože to nejsou obyčejné žárovky. Jsou to LED žárovky. Mají až 12x menší spotřebu elektrické energie, vydrží 50x déle než obyčejné žárovky, jsou bezpečnější, zalévají prostor Vašeho domu příjemným teplým světlem a šetří Vaše oči. Za jejich kvalitou si stojíme. V domácnostech zákazníků svítí těchto našich „LEDEK“ už přes 350 000.

Vybrat si můžete kterýkoliv z 5 nabízených typů:Pozn.: Každý zákazník si může vyzvednout jednu LED žárovku dle vlastního výběru.

LED žárovka 5W E27 – teplá bílá 229 Kč ZADARMO
LED žárovka 5W E14 – teplá bílá 249 Kč ZADARMO
LED žárovka 7W E27 – teplá bílá 289 Kč ZADARMO
LED žárovka 9W E27 – teplá bílá 349 Kč ZADARMO
LED žárovka 9W E27 – studená bílá 349 Kč ZADARMO

Posezónní výprodej 2015 skončí tuto neděli

Jako čtenáři tohoto magazínu se průběžně dozvídáte o důležitých akcích Mountfiledu – o jejich začátcích i koncích. A jedna taková právě bude končit. Posezónní výprodej 2015 , který běží už několik týdnů, ukončíme tuto neděli 27. 9. večer.
Pokud jste ještě neměli možnost výprodejové slevy využít, máte k dispozici posledních několik dní. Promyslete, co ještě na zahradu potřebujete. Výprodej se týká opravdu celého sortimentu – všechno jarní, letní, ale i podzimní zboží je za atraktivní ceny a byla by škoda to propásnout.konec posezonní výprodej mountfield 2015

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *