Letáky Kaufland ve vysoké kvalitě

Prodejce potravin a sezónního zboží Kaufland začal nabízet své letáky na webových stránkách. K jejich zobrazení je potřeba několik kroků, při kterých zadáváte různé údaje a výsledkem jsou malé obrázky a to je lze procházet jen po jednom. Pokud si jednotlivé stránky letáku Kaufland stáhnete máte je ve vysoké tiskové kvalitě. Je vhodné procházet je najiných webových stránkách, např u xletaky.

www.kaufland.cz/Home/01_Aktualni_nabidka/index.jsp

leták kaufland na kaufland.cz

Zadáte poštovní směrovací číslo (PSČ) nebo adresu či město nejbližší prodejny Kaufland, pro kterou chcete leták Kaufland zobrazit.

Kaufland stránky Vám nabídnou vyhledaná města, kde se prodejny nachází. Kliknutím na „výběr měst“ se zobrazí všechny prodejny.

kaufland výběr prodejny k zobrazení letáku

Kliknutím na „výběr měst“ se zobrazí všechny prodejny v okolí s otevírací dobou a vzdálenosti v kilometrech. U prodejny je uvedené i telefonní číslo. Klikněte na „vybrat prodejnu“:

kaufland výběr prodejny k zobrazení letáku 2

Až teď je možné leták Kaufland prohlédnout. Leták se otevře v novém okně, a je možné že jej vám prohlížeč zablokuje. Lze si stránky prohlížet pouze po jedné či dvou. Leták Kaufland nelze vytisknout (pouze po jedné stránce). Jednu stránku lze stáhnout ve vysoké tiskové kvalitě, ale lze je stahovat  pouze po jedné.

kaufland  zobrazení letáku tisk a prohlížení.

Letáky si lze prohlédnout pouze pokud si vyberete příslušnou prodejnu. Leták se Vám zobrazí v novém okně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *