Levný podnájem i krátkodobé ubytování v Praze

Kde v Praze najít levný podnájem i krátkodobé ubytování
Pokud přemýšlíte o tom, že se usídlíte v Praze, vydáváte se dobrým směrem. Bydlení v hlavním městě má mnoho výhod. Je zde větší šance najít dobře placenou práci, nabízí se větší možnosti kulturního vyžití, děti mohou chodit do lepších škol apod. Jestliže vás od stěhování odrazuje drahé nájemné, naše zpráva vás hodně mile překvapí. Tip máme i pro ty z vás, kdo jezdí do Prahy jen příležitostně a hledají ubytování jen na několik dní.

 Komfort a ideální poloha bytu

Bydlení v hlavním městě rozhodně nemusí být drahou záležitostí. Stačí si totiž pamatovat, že existuje místo jménem Rezidence Topolová. Jedná se o komplex, který nabízí byty k pronájmu, prodej bytů Praha a nabízí i možnost ubytování na několik dní.

Praha 10, Zahradní město

Bydlíte krásně, platíte málo

V bytovém komplexu Rezidence Topolová je možné si koupit nebo pronajmout garsoniéru nebo malý byt o dispozici 1+ kk. Byty jsou ve výborném stavu a plně vyhovují těm, kdo hledají komfort a netouží bydlet v rozlehlém paláci. Na pronájmu je příjemné, že se platí jen jedna kauce ve výši 5 000 Kč a nájem není vyšší než 10 000 Kč. Pokud chcete byt koupit, z nízké ceny budete nadšeni. Byty k prodeji jsou po rekonstrukci (proběhla v roce 2013) a nachází se v nich kuchyňská linka, postel s úložným prostorem, plovoucí podlahy, v chodbě je k dispozici vestavěná skříň a na podlaze v chodbě, koupelně a WC je dlažba. Byt je tedy ihned možné užívat.

  Ubytování v několika variantách

Rezidence Topolová nabízí ubytování Praha hned v několika různých variantách. Pro náročné jsou připraveny pokoje hotelového typu. Využít je také možné ubytování v penzionu. Méně nároční potom ocení možnost pronajmout si pokoj v hostelu. Cena ubytování v hostelu na jednu noc je možná již od 126 Kč. V rezidenci je možné si pronajmout i apartmán.

Pokud se chystáte do Prahy na výlet, oceníte tyto super tipy.

Autor: Janák KarelRezidence Topolová bydlení praha

Rezidence Topolová bydlení praha pokoj Rezidence Topolová bydlení praha 10
autor: Přemek O.


Eshop s povlečením na postele je spovleceni.cz

5 thoughts on “Levný podnájem i krátkodobé ubytování v Praze

  1. Dobry den nela bych dotaz.Prijela jsem do Prahy na 3 mesice a hledam nejake levne ubytovani pto aebe a pritele ktery prileti v Kvetnu.Nechci platit zbytecne drahy byt kdyz tam budeme jen spat.nenaslo by se nejake levne ubytovani u Vas??Stacil by nam pokoj s koupelnou.vic nepotrebujeme moc dekuji za odpoved

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *