Revize plynu, elektrických zařízení

Podceňovat pravidelné revize se nevyplácí

Většina domácností ještě stále podceňuje význam a důležitost pravidelných revizí různých přístrojů v domácnosti. Čekat, než se ale něco poškodí, rozhodně není tou správnou volbou. To už bývá pozdě a většinou se věci porouchají v tu nejhorší možnou chvíli, kdy jsou nejvíce zapotřebí. Pravidelnými revizemi můžete ale problémům předcházet nebo je odhalit ještě dříve, než nastanou. Přesně k tomu jsou revize určeny a podceňovat je, se rozhodně nevyplácí.

Pro revize plynových zařízení je léto ideální dobou

U plynových zařízení jsou pravidelné revize asi nejdůležitější. Na jejich správném chodu je mnoho domácností přímo závislých. Zejména pak, když se jedná o plynové kotle. Pod pojmem revize plynových zařízení se ještě skrývají revize plynových sporáků, ohřívačů vody a všech spotřebičů na plyn. Ideální dobou pro tyto revize je právě léto. Pokud by revizní technik našel závadu například u plynového kotle, je ještě dostatek času na její odstranění. Pokud revizi vynecháte, může přijít porucha v zimě a vaše domácnost bude až do jejího odstranění bez vytápění.

revize plynu

Ani revize elektra nejsou nepodstatné

Neměli byste zapomínat ani na revize elektra ve své domácnosti. Elektro revize se mohou provádět na elektrických spotřebičích, na rozvodech elektra, v rozvaděčích, na hromosvodu i v celých objektech, jako kompletu. Revize je vhodné zajistit s předstihem a nečekat na chvíli, kdy už bude nezbytně nutná, nebo dokonce pozdě.

revize elektro

Kde najít revizní techniyk?

Revize plynu nebo elektro rozvodů nemůže dělat jen tak někdo. Pro revize jsou určeny specializovaní a kvalifikovaní revizní technici s platným oprávněním. Ten potom na základě revize vytvoří revizní zprávu.

Pokud byste chtěli inspiraci na prověřenou firmou na revize plynu a veškerých plynových zařízení, můžete vyzkoušet služby cechu řemeslníků EKOMPLEX. V oblasti elektro revizí je možné se pak obrátit na společnost ABAX. Obě firmy jsou ve svém oboru špičkou s dlouholetou tradicí poskytování profesionálních služeb a na jejich odbornost se můžete spolehnout.

autor: Karel Janák

2 thoughts on “Revize plynu, elektrických zařízení

  1. Věřím a chápu, že elektro revize je důležitá. Já jako revizor jsem se ne jednou setkal s nebezpečím na majetku kvůli špatným zásuvkám atd. A chci vám říci lidi: nebojte se na nás připravit 🙂 Pokud nevíte jak, tak to najděte na netu (např.: http://www.svkol.cz/revize-elektroinstalaci-se-pripravit), je to jednoduché a navíc nám revizorům to ušetří čas a vám také 🙂 Je to výhodně pro oba :)) To je vše, co jsem chtěl říci :))
    Všem přeji zdaru a bezpečí 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *