Zahradní rider Husqvarna R 214T AWD

Společnost Husqvarna oslaví 30 let technologického vývoje Riderů Husqvarna speciální verzí zahradního traktůrku R 214T AWD , který perfektně vyhovuje vlastníkům zahrad s členitými plochami trávníků. Nový traktůrek vychází z nejprodávanějšího modelu R 214TC, který je doplněn pohonem všech kol (AWD) pro zlepšenou trakci a pohyblivost za všech podmínek.

Systém kloubového řízení poskytuje dokonalou manévrovatelnost a vpředu zavěšené žací ústrojí umožňuje snadnou údržbu a čištění. Společně s výkonným motorem V-Twin (dvouválcovým V-motorem) a startování bez použití sytiče dokáže zajistit bezproblémové sečení na řadu let.

Tento univerzální Rider pro celoroční využití je skutečnou poctou všem inovacím, které společnost Husqvarna na tomto poli přinesla v uplynulých třech dekádách.

Na samém počátku stál vozík od dětského traktůrku. Studie zatáčení vozíku se postupně vyvinula v roce 1987 v univerzální patent nové zadní nápravy, která dala vzniknout první volantem řízené sekačce, tedy rideru. Během následujících pěti let se rider dočkal posilovače řízení a automatické převodovky a v roce 2005 i pohonu na všechna 4 kola.

  • Motor: Briggs & Stratton
  • Žací metoda: BioClip®/Rear discharge
  • Žací šířka: 94 cm
  • Výška sečení 103 mm
  • Návod v obsluze – Manuál FOR R 214T AWD v PDF Anglicky

HUSQVARNA R 214T AWD model

traktor H310-1369 R 214T AWD
Zahradní sekací rider HUSQVARNA R 214T AWD


autor: Tisková zpráva, Andrea Libezna
(redakčně upraveno)

One thought on “Zahradní rider Husqvarna R 214T AWD

  1. Ten to trakturek HUSQVARNA R 214T AWD, MNE MOC ZAJÍMÁ .tENTO TRAKTUREK JSEM SI UŽ VYZKOUŠEL, I VEVJEDŠÍM PROVEDENÍ.Jeto krásný pocyt a krásně po sekaná tráva.Zkusil jsem sy itřínožový trakturek. Ten bych doporučil každému i vmenším dvounožový TR.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *