Betonové ploty ke každému domu

Předsudky k betonovým plotům

Už podle názvu „betonové ploty“  mají někteří lidé předsudky a soudí . Předpokládají, že budou příliš mohutné a nevzhledné a že „utopí“ celý dům . Pokud si někdo něco takového myslí, je vidět, že betonový plot na vlastní oči pravděpodobně nikdy neviděl. Pravý opak je totiž pravdou. Betonové ploty se vyrábí tak, aby splňovaly ty nejvyšší estetické standardy.

Tvary plotů

zasmuky-betonový-plotMůžete vybírat z mnoha různých atraktivních dekorů, betonové ploty jsou pro vás připraveny také v celé řadě barev. Aby byl výběr ještě širší, můžete si vybrat také tvar plotu. Betonový plot vypadá velmi vzdušně, svěže a čistě, skvěle doplňuje díky své variabilitě jakýkoli dům. Nejprve si rozmyslete, jak by asi měl celkový plot vypadat.

Můžete mít plot

  • rovný
  • zaoblený
  • s ozdobnou mřížkou
  • s dřevěnými ozdobnými latěmi ve zvolené barvě.

Barvy dodávají betonovému plotu šmrnc.

Dekor plotu

Dále si zvolte dekor, k dispozici jich je celá řada, je zcela na vás, zda vás zaujme:

  • štípaný kámen
  • skládaný kámen
  • cihličky

Potom si rozmyslete, jaké Betonove_plotyplotové sloupky zvolíte k vybranému dekoru plotových desek. Nakonec je na řadě barva. Chcete-li mít plot živější, můžete barvy různě kombinovat nebo si zvolte takovou barvu, která přesně ladí s vaším domem a skvěle jej doplní. Výsledný plot bude okrasný a navíc praktický.

 Oboustranné dekorované ploty

Poslední velkou novinkou mezi betonovými ploty jsou oboustranné betonové ploty, které nabízí nově úchvatný dekor nejen z jedné, ale dokonce z obou stran plotu. Propracovaný design betonového plotu si tak můžete vychutnat při pohledu ze zahrady i z ulice. No a jak to je s praktickými vlastnostmi plotu? Betonové ploty se vyznačují velkou odolností a pevností díky vysoce kvalitnímu betonu stálého složení a ocelovým armaturám, ze kterých jsou betonové ploty konstruovány. Zajišťují tak skvělou funkčnost a velmi dlouhou životnost. Rozhodněte se i vy pro praktický a zároveň estetický plot z betonu.

autor: Ing. Pavel Dohnal

4 thoughts on “Betonové ploty ke každému domu

  1. Rozhodně si nemyslím, že betonové ploty jsou nevzhledné. Jistě jsou masivní ale to je spíše jejich přednost – hezky skryjí zahradu i jejich majitele a pokud jde o vzhled vypadají dobře – většinou imitace klasických cihlových zdí. Ve spojení s rostlinami vypadají úžasně.

  2. Dobry den chci stavet betonovy plot s kombinaci prken. Potreboval bych kontakt na vyrobce ohledne upevneni prken ve sloupcich a zda jsou uprostred nejake vspery a tloustku tech samotnych fosen. Nevim zda mi s tim muzete pomoci, ale presto dekuji predem za odpove.

    Ohnheiser

  3. Dobry den chci stavet betonovy plot v kombinaci s prkeny. Potreboval bych informaci ohledně tlouštky prken ve sloupcích.A bude stačit pouze zasunutí ,jako betonové desky.
    Děkuji Ondrák

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *