Bytové vůně v designové láhvi

autor: Alena Dolínková

Voňavým a pěkným doplňkem do domácnosti je katalytická aroma lampa – designový kousek například od italských designérů. Příklady bytové vůně v designech: Opalizující přírodní kámen, leštěná ocel a uvnitř ampulka s čistě přírodní esencí – tomu přeci nedokážete odolat. Takový skvost bude slušet snad každému interiéru.

Kdo by nechtěl mít svůj domov plný pěkných designových kousků, krásného nábytku s potahem na míru a dalších pěkných dekorací? Pravděpodobně každý chce být obklopen krásou…

Na poli bytových doplňků se objevila novinka, která mé názory ohledně negativní konotace 2v1 solidně překopala. Protože skvěle zvládá dvě věci najednou. A to zrovna ty, které jsou plně spojeny s klidným domovem. Bytové parfémy v sobě snoubí vůni a krásu. A dnes se podíváme, jak to možné.

Vůně do bytu jako dekorace

Teď se podívám na různé druhy vůní do bytu, které najdete v obchodech. Hned raději zapomeňte na běžně prodávané chemické „vonítka“, která seženete v každém supermarketu. Plastové obaly, nevzhledný zevnějšek a především chemická vůně, která může u mnohých vyvolávat alergické reakce. Tohle doma prostě nechtějte.

Raději přeci vložíte svůj čas a peníze do trvale

Design ocel, aroma lampa
Design ocel, aroma lampa

jších a krásnějších věcí – například květinových dekorací  nebo například designových vůní do bytu. Druhy bytových parfémů:

  • aroma difuzéry,
  • bytové spreje,
  • designové difuzéry,
  • katalytické lampy,
  • parfémované kameny a sáčky.

Přeci nebudete na sobě šetřit, že byste si byt zamořovali chemickou „vůní“ (mnohdy spíše zápachem) a ještě z toho měli radost. Raději do sebe investujte. Věnujte výběru dostatek času a vyberte si kvalitní a pěkný kousek, který vám bude sloužit dlouhé roky. I váš domov se vám odvděčí…

aroma-katalyticka-lampa-250x250
Katalitická voňavá lampa

Pěkným (a zároveň) užitečným doplňkem je katalytická aroma lampa – designový kousek z dílny designérů – například těch italských. Opalizující přírodní kámen, leštěná ocel a uvnitř ampulka s čistě přírodní esencí – tomu přeci nedokážete odolat. Takový skvost bude slušet snad každému interiéru.

Osobně mám nejraději citrusové vůně – vybrala jsem si tedy při nákupu červený grep, limetky a klasické citróny. Chcete také pro sebe a svůj domov to nejlepší? Na chvíli se tedy zastavte a začněte si vybírat novou vůni do svého bytu.

autor: Alena Dolínková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *