Polstrované potahy na křesla i lavice, slunečníky zahradní nábytek

Dodavatel zahradního nábytku a příslušenství pro Mountfield ocenil loňské úspěšné výsledky a předal  netradiční bonusy.  Konkrétně dostali zdarma 12 000 polstrovaných potahů na křesla i lavice zahradního nábytku a 3 500 zahradních slunečníků. Na uspokojení všech zákazníků to nestačí, proto se rozhodli oslovit pouze úzkou skupinu – členy našeho e-mailového klubu.

Všichni naši zákazníci teď využívají lednových slev na novém Kole štěstí. Průměrná sleva 58 %, minimální sleva 30 %, nejvyšší 100 % (vše zadarmo). To platí pro všechny a na všechno. Pro Vás ale máme něco víc.

Na sestavu zahradního nábytku si vytočíte slevu na Kole štěstí (30 %, 35 %, 40 %, 50 %, 60 %, 70 %, 80 %, 100 %) a navíc si k ní odnesete zdarma sadu potahů nebo slunečník BARBADOS.

Máme pro Vás zahradní nábytek z těchto materiálů:

  • SEVERSKÁ BOROVICE
  • HLINÍK
  • MERANTI
  • TEAK
  • UMĚLÝ RATAN
  • TAHOKOV

Sestavu si poskládáte z nábytkových prvků podle svých potřeb. (Sestavou se rozumí vždy nejméně 4 křesla a stůl nebo 2 křesla, lavice a stůl). Mountfieled nabízí i zahradní nábytek a hračky k bazénům.

Kolik míst k sezení si pořídíte, tolik potahů ZDARMA dostanete. Vybírat můžete ze tří typů: NAXOS v prodejní ceně ODSTRANĚNO Kč, MOTÝL v prodejní ceně ODSTRANĚNO Kč, HARTMAN v prodejní ceně ODSTRANĚNO Kč. Chcete-li raději slunečník ZDARMA, je připraven model BARBADOS (8 typů) v prodejní ceně ODSTRANĚNO Kč.

Několik příkladů co nyní získáváte:
K sestavě zahradního nábytku se 4 křesly a se slevou na Kole štěstí dostanete navíc ZDARMA:
4 potahy v celkové hodnotě ODSTRANĚNO Kč ažODSTRANĚNO Kč (dle typu potahu)

K sestavě zahradního nábytku se 6 křesly a se slevou na akci Kole štěstí dostanete navíc ZDARMA:
6 potahů v celkové hodnotě ODSTRANĚNO Kč až ODSTRANĚNO Kč (dle typu potahu)

V obou případech si místo potahů můžete vzít slunečník BARBADOS ZDARMA v hodnotě  ODSTRANĚNO Kč. Zahradní nábytek je idální pro svatbu na zahradě.

3 thoughts on “Polstrované potahy na křesla i lavice, slunečníky zahradní nábytek

  1. Dobrý den,prosím o informaci a sice potřebuji nový potah na slunečník .Průměr 2m20 a 2m50. žádám vas tedy o radu kde se dá sehnat a taktéž mě zajímá cena.Děkuji předem za odpověď.

    1. Prodáváte samostatné potahy na zahradní deštníky? Jedná se o čtverec přibližně 160 x 160 cm. Upřesnil bych. Díky za odpověď. Přeji hezký den.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *