Návrhy koupelen

Dnešní doba a moderní technologie poskytují stále dokonalejší možnosti, jak provádět řadu úkonů, které byly dříve nemyslitelné či problematické. To platí i při rekonstrukcích koupelen, kde se stále častěji uplatňuje vypracování kompletního návrhu koupelny právě proto, aby si zadavatel mohl snadno představit vizuální i dispoziční podobu budoucího řešení. Zpracovaný návrh koupelny je důležitý i pro samotné realizátory, neboť se často využívá nejen pro potřeby objednání ideálního množství materiálu, ale taktéž jako přesné zadání, jehož splnění může zadavatel konfrontovat s realitou nově zrekonstruované koupelny.

Stejně tak, pokud se rozhodujete mezi více variantami možného provedení, pak vám porovnání návrhů koupelny pomůže vybrat ideální variantu konkrétního řešení.

3D vizualizace

Pokud vás zajímá, jak přesně bude vypadat vaše plánovaná koupelna, chce si být jisti výškou obkladů i barevnými kombinacemi, pak je ideální využít možnosti 3D vizualizace koupelny. Neopírejte se při důležitých rozhodnutích jen o představy, ale mějte před sebou konkrétní plánek a různé vizuální pohledy. Díky tomu si budete jisti, že nová koupelna bude funkčně, dispozičně i vizuálně dokonalá. Peníze, které investujete do zpracování návrhu koupelny, se vám 100 % vyplatí. Předejdete zbytečným přehmatům, nespokojenosti s barevným řešením obkladů, rozmístěním osvětlení a celkovou podobou místnosti. Jestliže hledáte specialistu na návrhy koupelen v Brně, pak oslovte firmu FRONTON-PLUS, která vám návrh koupelny zpracuje bezplatně!

Aplikace pro 3D plánování

http://www.programosy.pl/galeria,kitchendraw.html
www.programosy.pl

Programy určené pro návrh interiérů ve 3D mohou plánovat i koupelny. Mezi plánovače patří Sweet Home 3D který  rozmístění nábytku.  V programu KitchenDraw se umisťují jednotlivé prvky pomocí myši, stejně jako kdybyste posouvali na projektu makety vystřižené z papíru. Lineární prvky (sokly, světelné lišty, římsy, hrany pracovních desek) se umisťují automaticky.

Jaký je postup v případě vypracování návrhu koupelny

  1. První setkání probíhá ideální u klienta, kde lze detailně zmapovat samotné místo realizace a jeho dispoziční možnosti. Na základě zaměření a vykomunikování zadání jsou známy veškeré podklady, které jsou následně potřebné pro precizní zpracování návrhu koupelny.
  2. V rámci zadávací komunikace se od vás pokusíme získat co nejvíce informací o barevných preferencích, dispozičních přáních a zjistíme další specifika vašeho zadání.
  3. Pokud nemáte konkrétní představu o výsledné podobě koupelny, pak můžete kompletní řešení koupelny nechat na zkušeném interiérovém specialistovi, který zpracuje svůj vlastní návrh koupelny dle vašich představ.
Výsledkem vizualizace je konkrétní návrh koupelny obsahující půdorys dispozičního řešení či více variant dispozičního řešení (dle domluvy). Nechybí pohledové vizualizace zachycující hlavní části koupelny z různých úhlů.

Jedná se o profesionální fotorealistický grafický návrh koupelny!

V případě zájmu o zpracování návrhu koupelny kontaktujte firmu http://www.fronton.cz/.

autor: David Ma.

zdroj: sweethome3d.com ,programosy.pl/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *