Nejzajímavější rezidenční projekty Prahy

V posledních několika letech se Praha rozrostla hned o několik velmi zajímavých rezidenčních projektů. Díky zvýšené výstavbě nových bytových komplexů se pro každého otevírá šance na zisk komfortního ubytování hned v několika atraktivních lokalitách a to vždy za poměrně slušnou cenu. Představujeme projekty, které rozhodně stojí za pozornost.

 Rezidence Korunní – šance na Vinohradech

Mezi top projekty patří Rezidence Korunní. Zajímavá je hned místem realizace – nové byty v Praze totiž vznikly na území Vinohrad, které patří k nejpopulárnějším městským částím vůbec. Rezidenci tvoří tři vzájemně odlišné části. První z nich je Villa, která nabízí luxusní byty pro nejnáročnější. Druhá část je Boulevard a třetí Industrial, v obou je možné koupit byty, které splňují všechny náročné požadavky na moderní styl života.

Rezidence Korunní – šance bydlení na Vinohradech

Nádherné bydlení u obory Hvězda

Nedaleko skvostné obory Hvězda byla vybudována Rezidence Manovka, v rámci níž je k dispozici 18 bytových jednotek. Komfort bydlení zvyšují předzahrádky, balkony, terasy a lodžie. Projekt je určen pro milovníky přírody a klidného života.

Centrum Modřany – ideální pro rodiny

Pokud máte rodinu a chcete pro ni najít ideální bydlení v Praze, rozhodně by vaší pozornosti neměl ujít rezidenční projekt Centrum Modřany. Vybudován byl komplex 6 bytových domů s celkem 185 bytovými jednotkami. Nachází se v klidné lokalitě a potěší hlavně blízkost škol i snadné dopravní spojení do centra.

bydlení Centrum Modřany

Je na co se těšit – Bydlení u Vltavy

V současné době vznikají další novostavby Praha, které si také zaslouží pozornost. Je to například projekt Rezidence Hřebenky Z, v rámci něhož má vzniknout 20 luxusních bytů na pražském Smíchově. Velké ambice má také projekt Rohan city, který zcela změní tvář Rohanského ostrova v Praze 8 a další.

bydleni Rohanského ostrova v Praze 8

Praha nabízí mnoho možností, stačí si jen vybrat. Je ale důležité včas jednat, protože ty nejlepší byty mizí opravdu rychle. Pokud o koupi nového bytu uvažujete, zjistěte si dopředu, jak bude vypadat vaše hypotéka, ať víte, jaké možnosti vlastně máte. Pomoci vám v tom může hypoteční kalkulačka.

autor: Janák Karel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *