Péče o bazény? Máme pro vás několik tipů!

Všichni ti, kdo mají bazén na zahradě nebo krytý bazén, moc dobře vědí, že to není pouze radost, ale i starost. Pravidelná péče o vodu v bazénu není jednoduchou záležitostí. Jak pečovat o bazén?

Čištění dna bazénu

V prvé řadě je třeba si uvědomit, že pravidelná údržba bazénu není pouze o odstraňování nečistot z hladiny bazénu. Tento proces zahrnuje také čištění okrajů bazénu, jeho dna, stěn, dezinfekci vody, úpravu vody apod. K tomu slouží celá řada produktů, které jsou k dostání ve specializovaných firmách. Na které výrobky je dobré se zaměřit?

Bazénové čističe

Zdroj: http://www.vagnerpool.com/
Zdroj: http://www.vagnerpool.com/

Firmy s bazénovou technologií dnes mají pro péči o bazénovou vodu k dispozici různé produkty, jako například automatické čistící roboty či ruční bazénové kartáče. Účinným prostředkem pro udržení čistého bazénu je ale i

  • bazénová chemie
  • plovoucí dávkovače
  • klasické bazénové síťky
  • poloautomatické vysavače

, které se postarají o optimální hodnoty ph vody a chlóru.

Úklidové služby

Pokud se s čištěním bazénu nechcete nijak zabývat ani zdržovat, doporučujeme vám obrátit se na úklidovou firmu, která bazén vyčistí za vás. Ta vám ostatně může posloužit i k dalším úklidovým pracím. Tyto firmy totiž většinou nabízejí komplexní služby. Jaké?

Údržba zeleně

Úklidové firmy jsou schopny zajistit úklid nemovitostí, mytí oken a výloh, strojní úklid, vyklízecí práce, a dokonce i údržbu za

hrad a parků. Pokud tedy máte venkovní bazén na zahradě, můžete pomocí úklidové firmy zabít dvě mouchy jednou ranou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *