Srubové chatky vám vytvoří ideální atmosféru pro odpočinek

Nalézt v dnešním přetechnizovaném světě trochu místa pro relaxaci a znovunalezení ztracených sil není vůbec jednoduché. Výlet nám může částečně nahradit nedostatek uvolnění, ale srubové chatky vám ho poskytnou natrvalo. Nechte si vybudovat jednu z moderních dřevěných staveb určených pro víkendový odpočinek a odreagování se od stereotypního života.

Nenechte se stáhnout do rutiny vycházející ze soustavného pracovního nasazení a ukažte prstem na místo, kde byste si přáli vlastnit celoroční relaxační sídlo ať už jen pro sebe a rodinu nebo i blízký okruh přátel. Rozhodněte se pro specialistu na výstavbu dřevěných staveb vystupující pod názvem Woodlife.

Proč srubovou chatku?

srubové chatky 2Víkendové srubové chatky jsou postavené z mimořádně kvalitního vysušeného smrkového dřeva. Ve výjimečných případech se používá i cedrové nebo borové. Realizace probíhá v rychlém sledu za současného dodržení všech nadstandardních požadavků. Výsledkem se pak stává moderní a především zdravé bydlení, které je vhodné i pro těžké astmatiky.

Dřevo dokonce pracuje jako filtr a dokáže pohlcovat kouř a další zápachy. Klima je tedy neustále svěží a příjemné. Použití dřeva ve stavebnictví neustále roste, proto se v této oblasti stále častěji setkáváme s tím, že je dřevo využíváno jako plnohodnotný materiál k vystavění svérázného domu pro celoroční bydlení.

Srubová chatka domem na celý život?

Chaty srubové konstrukce mají několik nepostradatelných výhod. Dřevo má totiž velice dobré statické vlastnosti a navíc není křehké, ale spíše elastické. Právě z těchto důvodů má tak skvělé stavebně fyzikální vlastnosti.

V místnostech se díky antistatickému povrchu nevíří prach, takže klima zůstává svěží i bez několikatýdenního úklidu, což je u víkendových chatek naprosto skvělou záležitostí. Udělejte první krok a kontaktujte společnost Woodlife, tím odstartujete svou novou životní éru směřující za lepším bydlením.

srubové chatky 1

autor: Kamil Š.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *